Beats Studio Buds için detaylar belli oldu

a1 1

Beats , Apple’ın yan markası olarak çalışmalarına devam ederken hem akıllı telefon şirktinin kulaklık konusunda geliştirmelerini sağlıyor hem de kendi bünyesinde kaliteli cihazlar çıkarmaya devam ediyor. Şirjet şimdi Beats Studio Buds adlı yeni kablosuz kulaklıkları piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Markanın düzenleyeceği lansman öncesinde, yeni kulaklıkların tasarım detayları internet üzerinden paylaşıldı. Resimleri yayan Winfuture sayesinde lansman öncesinde bazı tasarım detayları da belli olmuş oldu.

Beats Studio Buds için detaylar belli oldu

Jon Prosser’a göre yeni kulaklıklar True Wireless Noise Cancelling Earphones olarak listeleniyor. Bu kulaklıklar, 21 Temmuz Çarşamba günü, büyük olasılıkla basın bülteni ile duyurulacak. Ayrıca kablosuz kulaklıkların fiyatlarını da paylaştı ve fiyatları oldukça yüksek yani pahalı olduğunu söylememiz gerekir.

Beats Studio Buds tüm resmi renderlerin yanı sıra ABD iletişim otoritesi FCC’de ve Tayvan’ın Düzenleyici Veritabanında da ortaya çıktı. Ayrıca Apple’ın kendi yazılımı zaten bunlardan bahsetmiş ve küçük grafiklerde görünmesini sağlamıştı.

a4

Kulaklıkların görüntülerinde sergilenen üç renk Kırmızı, Beyaz ve Siyah. Bu kulaklıklar, üzerinde uzun bir tasarım ve Beats logosu olmayan Apple AirPods Pro 2’ye benziyor. Kulaklıkların kutusunun üzerinde bir logo ve pil ömrü göstergesi için bir LED göstergesi bulunur. Kutunun altında bir Type-C şarj portu var.

Beats Studio Buds için 149,99 ABD dolarlık bir fiyat belirlenmiş durumda. En çok merak edilen konuların başında da yeni cihazların nasıl bir satış rakamı yakalayacağı. Sektör yeni markaların da dahil olması ile beraber bir hayli kızışmış durumda. Buna rağmen bu sektörde artık kült marka olarak görülen cihazların yine pazarda önemli bir pay alacağı düşünülüyor.

Xbox üç oyun stüdyosu daha alacak