Efsane seriden eski oyunların dahil olduğu özel sürüm geliyor

metal gear solid

Oyun dünyasının klasiklerinden biri sayılan Metal Gear Solid, Master Collection Vol. 1 adı verilen özel sürümüyle çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu sürümde yok yok desek doğru olacak. Master Collection Vol. 1’in çıkış tarihi belli oldu.

Kısaca MGS: Master Collection Vol. 1, MGS 3’ün Remake sürümü açıklandığında duyurulmuştu. Ek bilgi daha verelim, MGS 3 Remake’in resmi adı da MGS Delta: Snake Eater olarak geçiyor. Master Collection Vol. 1’in hangi ekstraları içeridiği ve ne zaman çıkacağı netlik kazandı. Eğer son dakikada bir erteleme olmazsa, MGS: Master Collection Vol. 1, 24 Ekim’de PC, PS5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch platformlarında satışa sunulacak.

Bu özel sürüm içinde serinin üç ana oyunu yer alıyor. Bu oyunlar, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ayrıca tüm her şeyi başlatan iki oyun yani Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake bu sürüme dahil edilmiş. Son bir sürpriz olarak Metal Gear’ın NES versiyonu ve Snake’s Revenge da Master Collection Vol. 1’de bulunacak. Master Collection Vol. 1 içinde oyunlar haricinde hikayeyi anlatan kitaplar, strateji kılavuzları, oyunların müzikleri de var.

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ne zaman geliyor?

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılması ve 2018’de çıkan Metal Gear Survive’ın beklentinin altında kalmasından sonra Metal Gear serisinin geleceği karanlıkta kalmıştı. Fakat Konami, Silent Hill serisinde yaptığı gibi Metal Gear’ı da ayağa kaldıracak yeni bir planı uygulamaya koyuldu. Böylece Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ortaya çıktı. MGS 3’ün yeniden yapımı olan MGS Delta: Snake Eater, orijinal oyuna tamamen sadık kalan bir yapım olarak vurgulanıyor. Orijinal oyundaki sesler kullanılıyor. MGS 3 Remake’in veya asıl adıyla MGS Delta: Snake Eater’ın 2024’te çıkması bekleniyor. Oyun PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında satışa sunulacak.

Diablo 4 oyuncuları bağlantı problemlerinden şikayetçi