Apple Araba Söylentileri Güçleniyor

Apple araba 575

Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir haber, son günlerde teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Apple araba söylentilerini güçlendirdi.

Teknoloji dünyasına yön veren firmaların başında gelen Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın otomobil sektörüne de girmeyi planladığı ve ilk arabası üzerinda çalıştığı yönündeki söylentiler aylardır teknoloji dünyasının gündemini meşgul ediyor olsa da, son günlerde bu söylentiler daha da güçlendi ve Apple’ın ilk arabası üzerinde çalışmakta olduğu neredeyse kesinleşti.

Apple_araba

Teknoloji yazarı Bryan Chaffin’in Apple çalışanlarıyla yaptığı görüşmeler sonrası firmanın yüzde 80 ihtimalle ilk arabası üzerinde çalışmakta olduğunu belirlemesiyle yeniden teknoloji dünyasının gündemine gelen Apple araba söylentileri, Wall Street Journal tarafından yer verilen yeni bir haberle daha da güçlendi.

Wall Street Journal’a konuşan Apple’a yakın kaynaklar, yüzlerce Apple çalışanının yaklaşık 1 yıldır elektrikli bir araba üzerinda çalışmakta olduğunu dile getirdiler. Apple’ın geçtiğimiz yıl boyunca Mercedes, Ford ve Tesla Motors gibi otomobil firmalarının yönetim kadrosundan isimleri bünyesine katıyor olması, Apple araba iddialarını daha da güçlendirdi.

Apple araba söylentileri otomobil meraklılarını fazlasıyla heyecanlandırmış olsa da, böylesi büyük bir projenin yıllarca yapım aşamasında kalacağını ve arabanın ilk prototipinin görücüye çıkarılmasının bile en az iki üç yıl sonra olabileceğini unutmamak gerek.

Ubisoft Oyunları Beklentileri Aşmayı Başardılar