Microsoft’tan Düşük Maliyetli Windows 10 Tablet

Microsoft Surface 4

Oldukça yüksek maliyetli olan Surface Pro serisine alternatifler üretmeyi de ihmal etmeyen Microsoft, düşük maliyetli yeni bir tablet üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısıyla detaylı olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 10‘u mümkün olduğunca geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Microsoft, önümüzdeki aylarda sadece akıllı telefon pazarında değil tablet pazarında da oldukça etkili olacak gibi görünüyor.

Microsoft_Surface_4

Özellikle kurumsal kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan 12 inçlik dev tableti Surface Pro 3‘ün halefi olan Surface 4 üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft, oldukça pahalı olan bu tablete eşlik edecek düşük maliyetli bir tablet hazırlamayı da ihmal etmedi.

Windows 10 işletim sistemini kullanacak olan bu düşük maliyetli tablet hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan ilk bilgiler Microsoft’un yeni tabletinin 10.6 inç büyüklüğünde olabileceğini gösterdi.

PlayStation 4 Liderliği Xbox One’dan Aldı