ASUS ZenFone 2 Yeni İşlemcilere Kavuşuyor

asus zenfone 2 lansman

CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan ASUS ZenFone 2, önümüzdeki dönemde farklı işlemciler kullanan daha düşük maliyetli versiyonlara kavuşacak.

Tayvanlı teknoloji devi ASUS’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu ASUS ZenFone 2, geçtiğimiz ayın başında düzenlenen Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılmış ve 4 GB RAM kullanan ilk akıllı telefonlardan birisi olmasıyla dikkat çekmişti. Son dönemde hızla yükselen phablet kategorisine giren ZenFone 2 kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, ASUS yeni telefonunu kullanıcılar için daha cazip hale getirme yönündeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Asus ZenFone 2 İle İlgili Bilgiler Sızdırıldı

2015 yılı sonuna kadar en az 17 milyon ASUS ZenFone 2 satmak isteyen ASUS, bu amacına ulaşabilmek için telefonun daha düşük maliyetli versiyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ASUS’un ZenFone 2’nin maliyetini düşürmek için seçtiği yol ise işlemci konusunda değişikliklere gitmek olacak gibi görünüyor.

İlk halinde Intel Atom Z3580 işlemci kullanılan ZenFone 2’nin düşük maliyetli versiyonlarını hazırlayan ASUS’un, Qualcomm ve MediaTek tarafından üretilen işlemcileri kullanan iki yeni versiyonu önümüzdeki dönemde satışa sunacağı belirtiliyor.

Galaxy S6’dan Görüntüler Sızmaya Devam Ediyor