Apple 2023 yılında hangi ürünleri tanıtacak? İşte bu sorunun yanıtı

Apple music düet

2022 yılını geride bıraktık. Artık önümüzde yeni bir yıl var. Peki bu yıl Apple hangi ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkacak? Bu yıl kaç farklı iPhone modeli göreceğiz.? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple 2023 yılında hangi ürünleri tanıtacak? İşte bu sorunun yanıtı. Akıllı telefon pazarındaki hakim isimlerden biri olan Apple 2023’ün Eylül ayında yeni bir etkinlik düzenleyecek. Kesin olmamakla birlikte bu etkinliğin Ekim ayına sarkma ihtimali de bulunuyor. Fakat bu ihtimalin hayli düşük olduğunu sizlere hatırlatalım.

Peki Apple Eylül’de hangi ürünlerle karşımıza çıkacak. Şimdi dilerseniz bu konu ile ilgili biraz bilgi verelim.

Apple music düet

Apple 2023 yılında hangi ürünleri tanıtacak? İşte bu sorunun yanıtı

Öncelikli olarak bu bir Apple etkinliği. Dolayısıyla bu etkinlikte yeni nesil iPhone modellerinin tanıtılması zaten garanti. Yani bu etkinlikte iPhone 15 serisini göreceğiz.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Apple yine 4 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. iPhone 15, 15 Pro, 15 Pro Max ve 15 Plus.

Apple Store çalışanları sendika seçimi için başvuruda bulundu

Yeni iPhone modellerinin yanı sıra bu etkinlikte yeni Apple Watch’ın tanıtılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. İddialara göre Apple Watch 9’da deriden tansiyon ölçme özelliği de yer alacak. Bu özelliğin özellikle yaşlılık koşullarında kullanışlı olabileceği düşünülüyor.

Apple’ın etkinlikte tanıtması beklenen son ürünü ise AirPods. Yeni AirPods’un hangi isimle geleceği şimdilik çok belli değil. AirPods 4 ya da AirPods Pro 3 olabilir. Bunu etkinlikte öğreneceğiz.

Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

Belki Apple küçük sürprizler yaparak farklı modellerle de karşımıza çıkabilir. Bunu bekleyip göreceğiz.

200 MP kameraya sahip cihaz sayısı artıyor!