2022 yılı için Apple neler planlıyor?

Apple ofise dönüş tarihini erteleyen şirketler arasına katıldı

Teknoloji gurularının Apple için yaptığı tahminler oldukça heyecan veriyor. Öngörülen Apple 2022 ürünlerinin tahmini, yeni iPhone’lardan yeni iMac’lere kadar birçok ilginç iddiayı içeriyor. Gelin onlara birlikte bir göz atalım.

2022 yılı için Apple neler planlıyor? 2021’de Apple, gelir anlamında en başarılı yılını yaşadı ama görünen o ki teknoloji devi 2022 için daha yüksek hedefliyor. Apple’ın 2022 için planladığı ürünlerle ilgili ilk tahminler ve beklentiler heyecan verici ve merak uyandırıcı.

Apple bu konularda oldukça sessiz kalsa da teknoloji tutkunları için her yıl en kritik konulardan biri Apple’ın o yıl tanıtacağı tüm ürün ve teknolojiler oluyor. Bu yıl Apple için hangi yenilikleri içerecek hepimiz merak ediyoruz.

Apple uygulama politikaları ile ilgili sorun yaşıyor

Apple 2022’de hangi ürün ve teknolojileri tanıtacak?

Apple’ın, Mac mini’nin gözden geçirilmiş bir sürümü, daha büyük ekranlı bir iMac Pro ve tarihinde türünün en büyük yeniden tasarımına sahip olacak bir MacBook Air dahil olmak üzere yeni Mac bilgisayarlar üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Mac ürünleri dışında iPhone tarafında birçok teknoloji gurusu iPhone SE‘nin 5G versiyonunu 2022 sonbaharında göreceğimizi söylüyor. Ayrıca üç Apple Watch‘un da bizlerle buluşacağı tahmin ediliyor. Bunlardan biri ana ürün Apple Watch Series 8, diğeri ise daha bütçe dostu bir versiyon olan SE modeli.

Apple’ın bu yıl Apple olmayan yeni bir monitör tanıtacağı ve halihazırda mevcut olan Apple Pro Display XDR‘ın yarı fiyatına piyasaya sürüleceği bir diğer tahmin. Tüm bunlar gerçekleşirse Apple, 2021’de olduğu gibi 2022’de de yeni bir gelir rekoru kırabilir ancak bunlar şu an için sadece iddia ve ne yazık ki bir garantisi yok.

SAND ve MANA fiyat hedefleri iyice yükseldi: Beklentileri aşabilir