Apple ürünleri yüzde yüz zamlanabilir!

apple ürünleri

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın 12 Eylül’de yani bugün düzenleyeceği özel etkinlik sonrasında Türkiye’deki fiyatlarını güncelleyeceği konuşuluyor. Peki hangi Apple ürünleri ne kadar zam gelecek? İşte yanıtı.

Malum, Apple 12 Eylül’de özel bir etkinlik düzenleyecek. Cupertino merkezli şirket bu etkinliğinde 3 yeni iPhone modeli tanıtacak. Bu iPhone modelleri haricinde, yeni bir Apple Watch modelinin de tanıtılması söz konusu. Ayrıca Apple’ın Apple TV modelini de güncelleyeceği söylentileri mevcut. Fakat bu konu hakkında net bir olgu yok.

Elbette tanıtılacak olan yeni Apple ürünleri içerisinde en çok merak edileni yeni iPhone modelleri diyebiliriz. Özellikle uygun bir etikete sahip olacağı dile getirilen LCD ekranlı iPhone Xc modeli fazlasıyla ilgi uyandırmış durumda.

İşin bizi ilgilendiren kısmı ise 12 Eylül sonrası Apple ürünleri için gelecek olan zamlar. Malum Cupertino merkezli şirket, ülkemizdeki fiyatlarını son olarak güncellediğinde dolar kuru 5TL’nin altındaydı. Şimdi ise fiyatların güncel kur seviyesine çekilmesi bekleniyor.