2019’un en çok tıklanan internet siteleri

internet 1

#İŞBİRLİĞİ

İnternet çağında yaşadığımız şu günlerde en çok ziyaret edilen siteleri hiç merak ettiniz mi? İşte 2019’da en çok tıklanan internet siteleri.

Artık internet çağında yaşadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. Günümüzde internetin hayatımızı fazlasıyla kolaylaştırdığı inkar edilemez bir gerçek. Özellikle akıllı telefonların yaygınlaşmasından sonra, interneti daha aktif bir şekilde kullanmaya başladık. Bu sayede zaman ve mekan sınırı da ortadan kalkmış oldu.

En fazla takipçiye sahip YouTube müzik kanalları için tıklayın

Günümüzden 15 – 20 yıl öncesinde çok basit işlemler için bile günümüzün tamamına yakınını harcamamız gerekiyordu. Fakat şimdilerde yerimizden kalkmadan pek çok devlet belgesine erişebiliyor, banka işlemlerimizi halledebiliyor ve hatta market alışverişimizi bile yapabiliyoruz. Bu imkanların hepsini internete borçlu olduğumuzu söyleyebiliriz.

Elbette hayatın bu kadar kolay olmasını sağlayan bir diğer unsur da internet siteleri. Peki tüm dünyada en çok tıklanan siteler hangileri? Bu yazımızda dünya genelinde en çok tıklanan internet sitelerini sizlerle paylaşacağız.

Listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Örneğin listede yer alan Amazon.com bütün uzantıları ile listeye dahil edildi. Yani Amazon.com.tr ya da başka bir ülkede hizmet veren Amazon sitesi de Amazon.com bünyesinde yer alıyor.

Bu ufak bilgilendirmenin ardından sizleri listemizle başbaşa bırakalım.

Web’in en çok tıklanan internet siteleri

10) Amazon.com

Amazon.com

Merkez: ABD