En hızlı Android telefonlar (Ekim 2018)

2018 android phones

#İŞBİRLİĞİ

En hızlı Android telefonlar hangileri? Bu yazımızda hali hazırda satışta olan Android tabanlı akıllı telefonlar arasında en hızlı olanları mercek altına alıyoruz. İşte detaylar.

Günümüzde akıllı telefonlar arasında muazzam bir rekabet mevcut. Genel olarak pek çok üretici aynı teknik donanımı kullansa da tasarım ve yazılım farklarından ötürü telefonların hızları arasında önemli farklılıklar oluşabiliyor.

Aynı donanıma sahip iki model arasında oluşan farkın en önemli nedeni ise arayüz. Malum günümüzdeki pek çok Android cihazı farklı arayüzlerle karşımıza çıkıyorlar. Örneğin Xiaomi cihazlarında MIUI arayüzü kullanılırken, Huawei EMUI arayüzünü tercih ediyor.

Üreticilerin kullandıkları arayüzlerin, Android ile uyumu telefonun ne derece hızlı olduğunu belirlemede önemli bir rol üstleniyor.

Huawei Mate 20 Pro tanıtıldı işte özellikleri

Teknoloji gündemini takip edenlerin de bildiği üzere akıllı telefonların hızları Geekbench, AnTuTu gibi performans bazlı testlerle ölçülüyor. Bu testler sayesinde en hızlı Android telefonlar hangileri sorusu da yanıt bulmuş oluyor.

Bu yazımızda en hızlı Android telefonlar sıralamasını AnTuTu testinden çıkan sonuçlara göre düzenledik. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri en hızlı Android telefonlar ile başbaşa bırakalım.

İşte en hızlı Android telefonlar;

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone

AnTuTu Puanı: 299706