Recep İvedik 6 vizyon tarihi belli oldu!

recep ivedik

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, merakla beklenen yeni Recep İvedik filmi için vizyon tarihini açıkladı. İşte Recep İvedik 6 vizyon tarihi ve diğer detaylar.

Hali hazırda Türkiye’de en çok gişe yapan filmler sıralamasının ilk iki sırasında Recep İvedik ismi yer alıyor. Açık konuşmak gerekirse, Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik tiplemesinin Türk sinema tarihinin en başarılı serilerinden biri olduğunu söylemek, pek de yanlış bir ifade olmayacaktır.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Recep İvedik 5, 25 hafta gösterimde kalmış ve 7.437.050 kişi tarafından izlenmişti. Serinin bir önceki filmi olan Recep İvedik 4 ise 20 hafta gösterimde kalmış ve 7.369.098 kişilik bir gişe performansına imza atmıştı.

Sadece bu iki filmin gişesine bakarak bile Recep İvedik 6’nın ne derece başarılı olacağını söylemek mümkün.

Recep İvedik 6 ne zaman çıkıyor? İşte yanıtı

Peki Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? Gökbakar kendi şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda yeni Recep İvedik filminin Şubat 2019’da gösterime gireceğini açıkladı. Gökbakar’ın yaptığı paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

recep ivedik 6

Filmin posterinde Recep İvedik’in gömleğini tutan bir goril ve arka planda da düşmek üzere olan bir uçak göze çarpıyor. Sadece bu iki ipucuna bakarak bile, Recep İvedik’in yeni macerasının ıssız bir adada geçeceğini tahmin etmek mümkün.

Elbette Şahan Gökbakar’dan henüz filmin senaryosuyla ilgili bir açıklama gelmediğini de hatırlatmak gerekiyor. Bizimkisi sadece basit bir tahmin.

Bu hafta vizyona giren filmler