Anker Soundcore VR P10 TWS oyun kulaklıkları piyasaya sürüldü

h2 1

Anker’in kulaklık kategorisinde ne kadar başarılı bir firma olduğunu biliyoruz. Firma şimdi Meta Quest 2 için tasarlanan Soundcore VR P10 TWS oyun kulaklıklarını piyasaya sürdü.

Soundcore VR P10 TWS Oyun kulaklıkları, Anker tarafından alt markası olan Soundcore ile aracılığıyla piyasaya sürüldü. Özelliklerine baktığımızda ve gelen açıklamalara göre kulaklıklar Meta Quest 2 kullanıcılarına özel çıkarıldı diyebiliriz. Bununla birlikte, kulaklıkların en yeni Meta Quest Pro VR kulaklığı için optimize edilmediğini belirtelim.

Anker Soundcore VR P10 TWS

Özelliklerine gelecek olursak kulaklığın yan tarafına takıldığında 30 milisaniye (ms) kadar kısa bir senkronizasyon gecikmesiyle kablosuz ses sağlamak için LS3 codec bileşenini ve şirket içi LightningSync kablosuz teknolojisini kullanabilir. Daha da iyisi, doğrudan şarj için ikinci bir harici C tipi giriş sayesinde, gerekirse Quest 2’ye normal şekilde güç verilebilir.

h33

Soundcore’a göre, P10’ların çoklu cihaz bağlantısıyla, bir kullanıcı tüm cihazları arasında sorunsuz eşleştirme aktarımı için PC-konsollar için üç adede kadar ek donanım kilidi satın alabilir.

VR P10s, Bluetooth 5.2 desteği, 11 mm sürücüleri ve kristal netliğinde aramalar için 4 mikrofonlu hüzmeleme özelliği sayesinde “normal” TWS kulaklık olarak da işlev görebilir. Kendi başlarına 6 saat veya kullanıma bağlı olarak 24 saate kadar dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Soundcore VR P10 Oyun kulaklıkları şu anda Amazon’da 100 dolara satılıyor. Ayrıca Meta’nın web sitesinden Quest 2 kullanıcılarına özel satışa çıkarılacak.

OPPO Find N Flip özellikleri piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı