Angry Birds oyunu uygulama mağazalarına geri döndü!

Angry Birds oyunu uygulama mağazalarına geri döndü!

Orijinal Angry Birds oyunu geri döndü. Bir zamanların efsanesi, Angry Birds uygulama mağazalarında tekrar karşımıza çıkıyor. İşte tüm detaylar.

Angry Birds bir zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyordu. Ardından bu popüler oyunun film yapımları da sunuldu. Şimdi ise her şeye baştan başlayanlar için oyun uygulama mağazasına geri geliyor. Geçen yıl hayranlara yazdığı bir mektupta oyunun yaratıcısı Rovio, eski oyun motorlarını ve tasarımını kullandıkları için eski oyunlarını dolaşımdan çıkarmak zorunda kaldığını açıkladı. Şirket, “Günümüzün mobil teknolojisi ve oyun ortamı, eski tasarımları desteklemenin savunulamaz olduğu bir yere dönüştürdü” dedi. Geliştirici ayrıca, yakında en son mobil işletim sistemleriyle uyumsuz olacakları için güncellemelerin şart olduğunu da duyurdu.

Angry Birds oyunu uygulama mağazalarına geri döndü!

Görünüşe göre, Rovio’nun eski oyunları hayranlar tarafından çok özleniyordu. Bu yüzden şirket klasik deneyimleri geri getirmek için çalışmaya karar verdi. Şirket o sırada hangi oyunlara yoğunlaşacağından emin değildi. Ancak görünüşe göre tercihleri Angry Birds tarafında olmuş. Rovio, orijinal Angry Birds’ü sıfırdan yeniden inşa etti ve bu da şirketin daha yeni cihaza sahip kullanıcılar için gelişmiş ancak klasik oyun hissinin korunmasına yardımcı oluyor. Eski grafiklere yapılan rötuşlar ve gelişmelerle şirket oyunu yepyeni bir formatta yeniden sundu. Rovio Classics:AngryBirds adlı oyunun yeni versiyonu artık Apple App Store ve Google Play’de mevcut.

Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi geliyor