Angry Birds 2, Huawei AppGallery’ye geliyor

Angry Birds 2, Huawei ve Rovio AppGallery'ye geliyor

Angry Birds, bir zamanların en meşhur oyunlarındandı. Oyun o kadar tutmuştu ki Angry Birds’den ilham alan bir çok ürün üretildi. Oyun eski hitini yakalayamasa da hala bir oyuncu kitlesine sahip. Huawei ve Rovio da bu oyuncuları sevindirecek bir duyuru yaptı. Angry Birds 2 Huawei ve Rovio’ya geliyor.

Huawei, Rovio Google ve Apple’a eşit olabilecek bir kurum içi ekosistem geliştirmeye olan bağlılıklarını bugün duyurdukları ortaklıkla bir kez daha kanıtladı. Sonuç olarak, popüler oyun Angry Birds 2 artık AppGallery’de. Oyunun franchise filmi ise şimdi Huawei Video’da bulunabilir. Çinli şirket, Watch Fit ve Watch 3 giyilebilir cihazlar için saat yüzleri de dahil olmak üzere özel Angry Birds marka temasını çoğu yerde kullanacağını duyurdu. Yakında Huawei Temalarınında Angry Birds de karşımıza çıkacak.

Angry Birds 2, Huawei ve Rovio AppGallery'ye geliyor

Oyunu sadece eğlencesine oynayabilir ya da oyunda isteğe bağlı olarak gerçek para harcayabilirsiniz. Bu nedenle Huawei Angry Birds 2 oyununa dair bazı promosyonlar sunuyor: ilk oyun içi para işleminizde %50 para iadesi ve diğer işlemlerde %20 para iadesi kampanyası başlatıldı. Rovio, basın açıklamasında, oyunların AppGallery’nin genişleme planlarının ön saflarında yer aldığını da açıkladı. Artık bir yıl öncesine göre %500 daha fazla oyun var ve belirli içerikleri hızlı ve kolay bir şekilde bulmanızı sağlayan ayrı bir oyun sekmesi de tasarlandı.

Samsung amiral gemilerini ucuza satmaya başlayacak: Xiaomi ile rekabet edemiyor