Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi geliyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite şimdi Avrupa’da Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini almaya başlıyor. Güncelleme, bir dizi optimizasyonun yanı sıra Şubat 2022 güvenlik düzeltme ekini de taşıyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite ürün güncelleme yazılımı V13.0.1.0.SFNEUXM olarak etiketlenmiş ve ROM zip dosyasının tamamı 2,9 GB boyutunda olmalıdır. MIUI 13 Çin dışındaki lansman etkinlikleri, yeni duvar kağıtlarının yanı sıra özellikler açısından fazla bir şey sunmamıştı, bu yüzden yapıdan çok fazla bir şey beklenmemesini söylemek gerekir.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Bunun ile beraber tam resmi değişiklik listesini şu şekilde özetleyebiliriz.

sistem

  • ‌Android 12 tabanlı kararlı MIUI
  • ‌Android Güvenlik Yaması Şubat 2022’ye Güncellendi. Artırılmış sistem güvenliği

Daha fazla özellik ve iyileştirmeler şu şekilde;

  • ‌Yeni: Uygulamalar, doğrudan kenar çubuğundan kayan pencereler olarak açılabilir
  • Optimizasyon: Telefon, Saat ve Hava Durumu için gelişmiş erişilebilirlik desteği
  • Optimizasyon: Zihin haritası düğümleri artık daha kullanışlı ve sezgisel

Xiaomiui, güncellemenin yalnızca şu anda Mi Pilot Testers programının bir parçası olanlar için yayınlandığını, bu nedenle cihazınıza ulaşmasının biraz zaman alabileceğini söylüyor.

Yine de güncellemeyi bu bağlantı aracılığıyla manuel olarak indirebilir ve Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem güncellemesi bölümüne giderek yükleyebilirsiniz . Bununla birlikte, yapı şu anda test aşamasında olduğu için her kullanıcı için sunulmayabiliyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite, Nisan 2020’de piyasaya sürüldü ve ilk olarak Android 10’a önyüklendi, yani bu Android 12 güncellemesi, onun için yapılan son Android sürüm yükseltmesidir.

WhatsApp, sesli mesajlar için yeni güncelleme yayınlayacak