Apple yeni mağazasını açtı! iPhone, iPad ve Mac için özel duvar kağıtları geliyor

Apple yeni mağazasını açtı! iPhone, iPad ve Mac için özel duvar kağıtları geliyor

Bu haftanın başlarında Apple, yakında Güney Kore’deki en büyük perakende mağazasını açacağını duyurdu. Yeni mağaza, ülkenin başkenti olan Seul’ün Myeongdong semtinde yer alacak. İşte detaylar.

Apple Myeongdong, önümüzdeki Cumartesi (9 Nisan 2022) büyük açılışına ev sahipliği yapacak. Bu etkinliğe katılmak isteyenler için, devam eden küresel pandemi nedeniyle rezervasyon yaptırmanız gerekecek. Cupertino merkezli devin resmi Güney Kore web sitesini ziyaret ederek rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon 7 Nisan’da başlıyor. Ayrıca marka, büyük açılışı yeni bir özel duvar kağıdı da sunarak kutluyor.

Apple yeni mağazasını açtı! iPhone, iPad ve Mac için özel duvar kağıtları geliyor

Kutlama için iPhone üreticisi kısa bir video paylaştı. Şirket, iPhone, iPad ve Mac ürünleri için indirmek üzere özel bir duvar kağıtları sunuyor. Apple perakende satışlarıyla ilgili “Tabletops” bülteninin son sayılarından birinde Michael Steeber, yeni videonun ve özel duvar kağıdının “chaekgeori” olarak bilinen geleneksel Güney Kore sanat tarzından ilham aldığını belirtti. Şirket ayrıca Today etkinliğini Myeongdong mağazasında gerçekleştirilecek. Bu etkinlik, zorunlu yüz maskeleri, fiziksel mesafe ve ateş kontrolleri de dahil olmak üzere tüm güvenlik önlemleriyle donatılacak. Oturum ayrıca müşterilerin iPhone, iPad, Mac ve Apple Pencil gibi Apple ürünlerini ve aksesuarlarını kullanarak fotoğrafçılık, sanat, tasarım, video, kodlama, müzik ve daha fazlasıyla ilgili becerileri öğrenmelerine olanak tanıyacak. Bu, şirketin dünya genelinde faaliyet gösterdiği 518. Apple perakende mağazasını ve bölgedeki üçüncü mağazasını işaret ediyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi geliyor