Rovio’nun yeni oyunu Angry Birds Action duyuruldu!

angry birds action

Rovio Entertainment, efsanevi oyun Angry Birds’ün yeni bir versiyonunu duyurdu. Angry Birds Action isimli yeni oyunun detayları haberimizde.

Mobil cihazların yeni yeni popüler olmaya başladığı yıllarda duyurulan Angry Birds oyunu günümüze kadar sayısız versiyon ile karşımıza çıktı. Ancak bu sefer yeni dinamiklere sahip bir oyun karşımızda. Angry Birds Movie filminin yanı sıra Angry Birds Action oyunu da bu yapımı tekrar gündeme taşıyacak.

Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen filmden özel içeriklere sahip olan oyun, yeni detaylara sahip. Öncelikle oyunun en önemli dinamiklerinden birinin değiştiğini belirtelim. Kuşları fırlatmak için artık bir sapana ihtiyacımız yok. Oyun, klasik pinball gibi sektirme üzerine çalışıyor.

İstediğimiz açıyla kuşa yön vererek fırlatıyoruz ve etraftaki kutular, buzlar, yumurtalardan kuşu sektirerek bölümleri geçiyoruz. Ayrıca eğlenceli bir detay daha var. “Kuş Kodu” isimli bir özellik sayesinde Angry Birds Movie filminin aksesuları telefona tanıtılarak özel içerikler açılabiliyor. Filmin son dakikalarında da özel bir bölümün açılmasını sağlayan bir sahnenin olacağı söyleniyor. Yani filmi izlerken mobil cihazınızdan Angry Birds Action oyununu açarsanız, oyunda özel bir bölümün kilidi açılacak.

iOS ve Android platformları için App Store ve Google Play Store’da yer alan AB Action kısaltmalı oyunda şimdiden Türkçe desteği var. Ancak oyunun boyutu biraz büyük. Yaklaşık 1 GB boyutundaki oyun henüz çok yeni olduğu için bazı optimizasyon sorunları da bulunuyor. Ancak güncellemeler gelecektir.

Angry Birds Action isimli oyunu Android cihazlarınıza indirmek için buradaki, iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirmek için ise buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu ise hemen aşağıda.

Akıllı telefonlardaki 5 devrimsel yenilik!