Angry Birds AR: Isle of Pigs çıktı! İndir!

Angry Birds AR Isle of Pigs

Rovio, Angry Birds’ü AR ile buluşturdu. Angry Birds AR: Isle of Pigs ile oyuncuları çok farklı bir deneyim bekliyor. İşte oyunun indirme linkleri.

iPhone 3GS zamanında başlayan Angry Birds furyası kısa sürede dünyaya yayılmıştı. Oyunun yapımcısı olan Rovio, ilerleyen süreçlerde karşımıza Angry Birds’ün ara oyunları ile çıkmış hatta Angry Birds GO! ile oyun şekil değiştirmişti. Geçtiğimiz yıl ise Angry Birds 2’yi piyasaya süren Rovio, şimdi de yükselen trend olan arttırılmış gerçeklik için kolları sıvadı.

Angry Birds AR: Isle of Pigs çıktı!

Rovio, ilk olarak AR tabanlı oyunu olan Angry Birds AR: Isle of Pigs’i iOS kullanıcılarının beğenisine sunuyor. iOS 11 ve üzeri sistemlerde çalışan oyun, iPhone’un kamerasını kullanarak domuzcukları bulunduğunuz ortama taşıyor.

Oynaması oldukça keyifli olan oyun diğer Rovio oyunları gibi ücretsiz olarak App Store’daki yerini almış durumda. Tabii Rovio taş yemeyecek. Oyunda uygulama içi satın alma seçenekleri de bulunuyor.

iOS 12.3 Beta 4 çıktı! İndir!

Oyunun şimdilik Android platformuna çıkma gibi bir ihtimali bulunmuyor. Çıksa bile piyasadaki çoğu Android telefon AR desteklemediği için oyun sınırlı sayılı cihazda oynanabilecektir.

Angry Birds AR: Isle of Pigs