Android’in mucidinden sıra dışı telefon!

sıra dışı telefon

Bir dönem Google’ın bünyesinde yer alan Android’in mucidi Andy Rubin, sıra dışı telefon modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

Android‘in mucidi Andy Rubin geçtiğimiz yıllarda modüler telefonu Essential Phone ile karşımıza çıkmıştı. Çentik kullanan ilk telefon olan Essential Phone, o kadar iyi olmasına rağmen maalesef ki pek tutmamıştı.

Android güncellemelerini hızlı bir şekilde alan Essential Phone’un başarısız olmasının ardından firmada işlerin yolunda gitmediği söylenmiş ve yaklaşık 2-3 yıldır firmadan yeni telefon görememiştik.

Bugün ise Essential Phone uzun süren sessizliğini bozdu ve attığı tweet ile sıra dışı telefon modeli üzerinde çalıştığını açıkladı. Essential Phone’un Twitter hesabından paylaşılan görselde ensiz ama bir hayli uzun bir telefon görüyoruz. Bu telefon muhtemelen bu şekilde çıkmayacaktır.

iPhone 11 Pro ile Fuji GFX 100 kozlarını paylaştı!

Firma tahminlerime göre telefonu yan bir şekilde açılması için tasarlayacak ve tam ekran deneyimi sunacaktır. Oldukça Premium görünen bu prototipin ne zaman nihai sürüme kavuşacağı bilinmiyor.

sıra dışı telefon

Essential Phone yeni telefonunun katlanabilir ekranla geleceği aşikar. Muhtemelen Android’in mucidi Samsung ve Huawei‘nin kullanışsız ve hala satışa sunulamayan katlanabilir telefonlarına tokat gibi bir cevap verecektir.