Android 11 karanlık mod zamanlama özelliği kullanılacak mı?

Android yeni

Android 11 karanlık mod ile ilgili son zamanlarda çok fazla iddia ortaya atıldı. Android 10 ile birlikte gerçekleştirilen karanlık mod devrimi devam ettirilmek isteniyor. İşte Android 11 ve karanlık mod zamanlaması ile ilgili haberimizin detayları.

Android 10 uygulamasında hatırlayacağınız üzere karanlık mod zamanlama ayarı yer alıyordu. Ancak bu özellik sadece beta sürümünde kullanıldı. Daha sonraki zamanlarda Google bu özelliği kaldırarak kararlı bir güncelleme yayınladı. Şirketin neden böyle bir karar aldığı henüz net olarak bilinmese bile, kullanıcıların bundan memnun olmadığını söyleyebiliriz.

Android 11 karanlık mod özelliği zamanlanabilecek

Android 10 beta güncellemesi ile gelen ve daha sonra kaybolan karanlık mod zamanlaması muhtemelen tekrardan gelecek. Akıllardaki soru işareti, bu güncellemenin ne zaman aktif hale geçeceğiydi.

Güncellemeler ile ilgili oluşan soru işaretlerini Google çalışanlarından bir tanesi sona erdirdi. Android çalışanlarından biri, şirketin karanlık mod zamanlaması özelliğini yeniden getirmek istediğini söyledi. Ona göre şirket, bu sayede herkesin istediği zaman karanlık mod kullanabilmesini sağlayacaktı. Tüm ihtimaller Android 11 ile birlikte bu tür bir zamanlama özelliğinin geleceğini gösteriyor.

Google her ne kadar Android 11 güncellemesi ile birlikte böyle bir özelliği getirmek istese bile aslında daha erken davranabilir. Şimdilik konu ile ilgili Google tarafından resmi bir açıklama yapılmasını beklemek daha mantıklı görünüyor. Sizce bu tür bir zamanlama özelliği kullanıcılara önemli yararlar sağlar mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Google mesajlar uygulaması yeni güvenlik önlemleri alıyor