Motorola iki yeni telefon ile 2020’ye damga vurabilir

Motorola iki yeni telefon

Bir zamanlar dünyanın en iyi akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Motorola iki yeni telefon ile eski şöhretine kavuşmak istiyor. Şirket 2017 yılından beri üst segment akıllı telefonlar çıkarmıyordu. İşte Motorola ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Hatırlayacağınız üzere Motorola son olarak RAZR isimli bir akıllı telefon üretti. Bu ürünün diğer akıllı telefonlardan farkı katlanabilir olmasaydı. Şirket bu telefonlarına ek olarak şimdi de yeni bir model üretme kararı aldı. Lisans ve sertifikasyon kurumlarının sitesinde görülen bazı belgelere göre Motorola büyük özelliklere sahip. İki yeni amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Belgeler dikkatlice incelendiğinde gerçekten de üretilecek akıllı telefonların büyük özelliklere sahip olduğu görülüyor.

Motorola iki yeni telefon üreterek piyasada yer edinecek

Akıllı telefon üreticilerinin işleri eskiye oranla çok daha zor. Asya merkezli telefon üreticilerinin artmasıyla birlikte şirketler arasındaki rekabet çok büyük boyutlara ulaştı. Bu nedenle Motorola gibi kuruluşların daha fazla çalışması gerekiyordu.

Motorla başarılı bir çalışma gösterdi ve 5000 mAh güce sahip dev bir bataryalı akıllı telefon üretmeye başladı. Bu akıllı telefon 6,5 inç ekrana sahip olacak. Şirketin üretmeyi düşündüğü bir diğer akıllı telefon ise sistemsel açıdan çok daha farklı özelliklere sahip. Bu cihazda Android 10 işletim sistemi ve 5G bağlantı kullanılacak. Böylece donanım açısından çok güçlü bir akıllı telefonun üretilmesi planlanıyor.

Şirketin her iki akıllı telefonda da 765/765G ve 865 yonga setleri yer alıyor. Qualcomm şirketine ait olacak bu yongalar telefona yüksek bir güç sağlayacak. Kuruluşun bundan sonraki en önemli gündem maddelerinden birisi de hiç şüphesiz 5G olacak. Sizce Motorola tarafından verilecek bu yeni akıllı telefon modelleri piyasaya canlılık getirecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Motorola One Zoom DxOMark puanı ile hayal kırıklığı yarattı!