WhatsApp karanlık mod özelliği ile güncellendi!

WhatsApp

WhatsApp karanlık mod özelliği ile Android platformunda güncelleme aldı. Ancak WhatsApp’ı karalara büründüren bu mod şimdilik beta aşamasında. Peki, WhatsApp Beta sürümü Android’e nasıl yükleniyor? İşte cevabı!

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp’ın, uzun zamandır karanlık mod özelliği ile güncelleneceği söyleniyordu. İlk olarak Android platformunda karanlık mod ile tanışması beklenen WhatsApp, bugün yeni beta sürümü ile bu özelliği kullanıma sundu. WhatsApp 2.19.82 Beta sürümü ile uygulamaya karanlı mod resmi olarak geldi.

WhatsApp karanlık mod özelliği ilk Android’de

Henüz test aşamasında olan karanlık mod özelliğini herkes deneyebiliyor. WhatsApp 2.19.82 Beta sürümünü APK. olarak buradan indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz WhatsApp Beta APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

WhatsApp’ın karanlı modu sayesinde OLED ve AMOLED ekrana sahip Android telefonlarda gözle görünür batarya tasarrufu sağlanacak. Çünkü bu paneller siyah renkleri yakmadığı için batarya ömrünü uzatıyor.

WhatsApp Web nasıl kullanılır?

WhatsApp’ın Haziran ayı içerisinde karanlık mod özelliğini hem iOS hem de Android kullanıcılarına resmi olarak sunacağını düşünüyoruz.

WhatsApp karanlık mod