Amazon, Stranger Things’e benzetilen yeni dizisini yayınladı

Paper Girls

Amazon, konusuyla Stranger Things’e benzetilen Paper Girls adlı yeni dizisini Prime Video abonelerinin beğenisine sundu.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan Stranger Things, seyirciler tarafından çok beğenildi ve kısa süre içinde Netflix’in en sevilen dizisi haline geldi. Özellikle dizinin kısa süre önce yayınlanan dördüncü sezonu büyük beğeni kazandı ve sosyal medyada da çok konuşuldu.

Netflix’in Stranger Things ile yakaladığı bu başarı, çocuk karakterlere odaklanan benzer fantastik dizilere olan ilgiyi de arttırdı. Stranger Things’e benzer bir iş ortaya çıkarmak için pek çok yeni projeye imza atıldı. Bunlardan belki de en dikkat çekici olan geçtiğimiz günlerde Amazon Prime Video’da yayınlandı. Paper Girls adını taşıyan bu dizi, hem küçük yaştaki karakterlere odaklanması hem de fantastik hikayesiyle Stranger Things’e benzetiliyor.

Stranger Things e benzetilen Paper Girls

Aynı adlı popüler çizgi roman serisinden uyarlanan Paper Girls, zaman yolculuğu ile hayatı değişen dört genç kızın hikayesini anlatıyor. 1988 yılında, Cadılar Bayramı sabahında her zamanki gibi gazete dağıtmak için bisikletlerine atlayıp yola koyulan bu dört arkadaş, bir kaza sonucu kendilerini savaş halindeki zaman yolcularının ortasında buluyor. Bir anda kendilerini zamanda bir yolculukta bulan bu dört arkadaş, dünyanın kaderini belirleyecek bir maceraya atılıyor. Bu macera sırasında karakterlerimiz kendilerinin gelecekteki versiyonlarıyla da yüz yüze geliyor.

29 Temmuz’da Amazon Prime Video’da yayınlanmaya başlayan Paper Girls’ün ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor.

Tesla otopilot bir ölümlü kazaya daha karıştı