Netflix Stranger Things ve diğer dizilerin çekimini durdurdu

Netflix Stranger Things

Coronavirüs nedeniyle ağır darbe alan dünya ekonomisinden ve krizden Netflix de kurtulabilmiş değil. 

Netflix Stranger Things ve diğer dizilerinin çekimlerini, pandemi nedeniyle durdurduğunu açıkladı. ABD’de ve Kanada’da çekimleri süren diziler, iki haftalığına çekimlere ara verdiler.

Kaldı ki, hava yolları pek çok noktaya uçuşu kaldırmışken, çekimler için şehirler/ülkeler arası seyahat etmek zorunda olan prodüksiyon ekipleri ve oyuncular için de çekimleri sürdürmek imkansız hale gelmişti.

Netflix Stranger Things hayranlarını en az iki hafta bekletecek

Bu iki haftalık süre içinde virüsün etkisinin azalacağı ve dünya çapındaki karantinaların etkili olacağı düşünülüyor. Eğer virüsün etkileri hala devam ederse Netflix’in bu çekim arasını uzatacağı düşünülüyor.

Çekimlerin durması nedeniyle geç seyredeceğimiz dizilerin başında Stranger Things’in dördüncü sezonu geliyor. Ayrıca Lucifer ve Russian Doll da çekimleri durdurulan dizilerin arasında.

Türk hava yolları Corona virüsü için bilgilendirme yapıyor

ABD ve Kanada’nın dışında çekilen Witcher gibi diziler ise, çekildikleri bölgedeki virüs durumuna göre özel olarak incelenip karara bağlanıyor.

Ayrıca Apple TV+ dizileri ve Disney+’nın 16 dizisi de benzer şekilde çekim arası vermiş durumda. Öyle anlaşılıyor ki, virüs pandemisi bitmeden, dünyada yeni bir dizi bölümü çekilmeyecek.

Peki siz bu virüs krizinin ne zaman biteceğini düşünüyorsunuz? Sizce dünya eski düzenine ne zaman döner? Coronavirüs krizinden sonra dünya aynı düzeniyle dönmeye devam edebilir mi?

Netflix Stranger Things