Amazon Prime Üyelerine 7 Oyunu Ücretsiz Veriyor

Amazon Prime Gaming

Amazon Prime Gaming, haziran ayında tüm Prime üyelerine yedi oyunu ücretsiz olarak verecek. Bunların arasında bir Star Wars oyunu da var.

Tüm Amazon Prime üyelerinin erişimine açık olan Amazon Prime Gaming, Steam ya da Epic Games kadar popüler olmasa da zaman zaman oyunseverleri heyecanlandıracak hamleler yapıyor. Her ay oyunseverlere çeşitli ayrıcalıklar sunan Prime Gaming, zaman zaman dikkat çekici oyunları ya da oyun içi içerikleri ücretsiz yapabiliyor. Amazon’un oyun servisi, haziran ayında da oyunseverleri sevindirecek gibi görünüyor. Zira haziran ayında Prime Gaming ücretsiz olarak yedi oyun birden verecek.

prime gaming 4

Bu yedi oyundan ilki Star Wars: Battlefront 2 olacak. 2005 yılında çıkan bu multiplayer Star Wars artık epey eskimiş olsa da hala sevenleri ve aktif olarak oynayanları olan bir oyun. Bu ayın belki de en dikkat çekici oyunu ise Weird West olacak. RPG türünde karanlık bir western olan Weird West, son derece olumlu yorumlar almış bir yapım. Dahası bugün Steam’de 20 dolara, yani yaklaşık 650 TL’ye satılıyor.

Amazon Prime Gaming’in haziran ayında tüm Prime üyelerine ücretsiz olarak vereceği diğer oyunlar ise Genesis Noir, Everdream Valley, MythForce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection: First Light olacak. Bu oyunlardan ilki üçü 6 Haziran’da, geri kalanları ise 13 Haziran’da ücretsiz hale gelecek.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi