Realme Note 60’ın Yeni Görselleri Sızdırıldı

Realme Note 60

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Realme Note 60’nın tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Son dönemde daha çok rakamlı ana serisi ve GT modelleriyle adından söz ettiren Realme, bu hafta da Note serisine yeni bir model ekleyecek. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Realme Note 60, 30 Ağustos’ta Endonezya’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Ancak görünen o ki diğer bölgelerin de telefon için uzun süre beklemesi gerekmeyecek. Çünkü gelen son bilgiler, telefonun global lansmanının da 5 Eylül’de gerçekleşeceğini gösteriyor.

Telefonun global lansman tarihiyle birlikte yeni görselleri de ortaya çıktı. Dün sızdırılan bu yeni görseller, Realme Note 60’ı kullanımda ve bir mağazanın rafında gösteriyor.

Realme Note 60 2 1

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Realme Note 60, daha önce Note 50’de de kullanılan Unisoc Tiger T612 yonga setinden güç alacak. Ancak Note 50’nin aksine Note 60’da bu yonga setine 6 ya da 8 GB RAM’in eşlik ettiği versiyonlar da olacak. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 64, 128 ya da 256 GB.

Realme Note serisinin yeni üyesi 6.74 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz olacak. Realme telefonun ana kamerasının 32 megapiksellik bir sensör kullanacağını açıkladı. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacağı da doğrudan Realme tarafından açıklandı. İşletim sistemi ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 14 olacak.

Realme Note 60 5

Realme Note 60 4

Realme Note 60

PlayStation 5 Pro Beklenenden Önce Çıkabilir