Anker yeni hoparlörü Soundcore Select 4 Go’yu tanıttı

anker

Anker’in alt markası Soundcore, yeni Select 4 Go Bluetooth hoparlörünü tanıttı.

Bu kompakt ve bütçe dostu Select 4 Go Bluetooth hoparlörü, iyi ses kalitesi, uzun pil ömrü ve dayanıklılık gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Select 4 Go, 5W ses çıkışı sunan 1,75 inçlik tam aralıklı bir sürücüye sahip ve net, dengeli sesler üretiyor. Ses ayarları kişisel tercihlere göre özelleştirilebilir bir ekolayzır ile uyarlanabiliyor. Kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.4 teknolojisini kullanan hoparlör, 30 metreye kadar kesintisiz bir bağlantı sağlıyor. Ayrıca, iki hoparlörü gerçek kablosuz stereo modu ile eşleştirerek daha geniş bir ses deneyimi yaşamak mümkün.

Select 4 Go

Hoparlör, dış mekan kullanımı için IP67 su ve toz geçirmezlik derecesine sahip. Bu da Select 4 Go’yu çeşitli dış ortam koşullarına karşı dayanıklı hale getiriyor. Dayanıklı tasarımı, ayrıca 3.000 basışa kadar dayanıklı düğmeleriyle uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Pil ömrü hoparlörün önemli özelliklerinden biri. 20 saate kadar çalma süresi sağlayan pil, 300 şarj döngüsünden sonra bile kapasitesinin %95’ini koruyabiliyor. Cihazın kutusunda 60 cm’lik USB-A – C şarj kablosu ve hızlı başlangıç kılavuzu bulunuyor.

Select 4 Go

Select 4 Go, ABD’de Amazon’da 24,99 $, İngiltere’de 22,49 £ fiyatıyla satışa sunuldu. Mevcut renk seçenekleri arasında mavi, siyah ve beyaz yer alırken, yakın zamanda mor ve yeşil renk seçeneklerinin de gelmesi bekleniyor.

Diğer haberlerde, Anker, premium bir kulak üstü kulaklık olan Soundcore Space One Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu kulaklık, Bluetooth 5.3, iki saatlik şarj süresiyle 350mAh pil ve 60 saate kadar pil ömrü sunuyor. Krem Beyazı ve Jet Siyahı renk seçenekleriyle, yaklaşık 200$ fiyat etiketine sahip olacak.

iOS 18 yeni özellikleri ile beraber kullanıma sunuldu