Samsung Galaxy S25+’ın Yeni Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S25+

Samsung Galaxy S25 serisine dair sızıntılar üst üste geliyor. Son olarak da Samsung Galaxy S25+’ın tanıtımını gösteren yeni görselleri sızdırıldı.

Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S25 serisinin çıkışına daha birkaç ay olsa da son dönemde bu seriye dair sızıntılar üst üste gelmeye başladı. Hatırlarsanız bu hafta başında gelen görsellerle birlikte hem Galaxy S25’in hem de Galaxy S25 Ultra’nın tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladık. Dün onlara Samsung Galaxy S25+ da eklendi. Bu kez de Samsung Galaxy S25+’ın tasarımını gözler önüne seren yeni görseller sızdırıldı.

Sızdırılan bu görseller Samsung Galaxy S25+’ın tasarımsal olarak standart modelle neredeyse birebir aynı olduğunu gösteriyor. Dahası telefonun öncülüyle arasında da çok az fark bulunuyor. Tasarımsal olarak radikal bir değişiklik görmek isteyenler Galaxy S25 serisinde aradığını bulamayabilir.

Samsung Galaxy S25 5

Galaxy S25’in hangi yonga setini kullanacağı hala netlik kazanmış değil. Bazı sızıntılarda telefonun Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacağı söylenirken, bazılarında Samsung’un kendi Exynos yonga setlerinden birini kullanacağı söyleniyor. Ancak söz konusu Samsung Galaxy S25+ olduğunda daha net bir tabloyla karşı karşıyayız. Çünkü şu ana kadar gelen, Galaxy S25+’ın bölgeden bağımsız olarak tüm dünyaya Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle gönderileceğini gösteriyor.

Daha önce gelen bilgilere göre telefonda 12 GB RAM bulunacak. Dahili depolama alanı konusundaki seçenekler ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi 128 GB’tan başlayacak. Telefonun bataryasının 4900 mAh olacağı söyleniyor ki eğer bu doğru çıkarsa telefon batarya konusunda öncülüyle aynı olacak demektir.

Samsung Galaxy S25 4 1 Samsung Galaxy S25+

Samsung Galaxy S25’in Tanıtım Görselleri Sızdırıldı