Amazon Prime Day 2022 ne zaman?

Amazon çalışanlarının şikayetleri bitmiyor

Amazon’dan yapılan resmi açıklamaya göre şirketin premium nakliye / eğlence paketi abonelerini hedefleyen yıllık alışveriş indirim günü olan Amazon Prime Day bu yıl Temmuz ayında yapılacak.

Amazon Prime Day 2022 ne zaman? Premium müşterilere özel bu indirimli alışveriş günü Amazon tarafından 2020 yılında Ekim’de yapılmış, takip eden 2021 yılında Haziran’a çekilmişti. Amazon 2022 yılında da geleneğini bozmayarak Prime Day’i yeniden ertelemiş görünüyor.

Amazon Prime Day 2022 ne zaman

Amazon’dan yapılan açıklamada 2022 yılının ilk çeyreğindeki kazanç raporu sunulurken, Prime Day’in temmuzda yapılacağı açıklaması da yapıldı. Fakat açıklamada indirimlerin içeriğine veya kesin tarihlerin ne olacağı hakkındaki bilgilere yer verilmedi.

Amazon Prime Day 2022 ne zaman

Amazon Prime Day 2022 ne zaman?

Açıklamada “Bu yıl Prime Day, 20’den fazla ülkede Temmuz ayında gerçekleşecek. Amazon’un yıllık alışveriş etkinliği sırasında Prime üyeleri, her kategorideki ulusal markaların ve küçük işletmelerin ürünlerinden tasarruf edebilecek.” bilgisi verildi.

Amazon Prime Day 2022 ne zaman

Amazon Prime Day geçtiğimiz birkaç yıl içinde Black Friday ve Cyber Monday dışında, sunduğu ürün çeşitliliği ve indirim oranlarının yüksekliği sebebiyle en iyi indirim fırsatlarından biri haline geldi. Prime Day’in  yarattığı avantajlar sebebiyle Amazon’un bu yıl Prime üyelik fiyatını, paketin 2018’den bu yana ilk fiyat artışı olan yıllık 119 dolarlık eski fiyatından yıllık 139 dolara çıkartması bekleniyor.

Kesin tarihler hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda – ve hangi indirimlerin kullanılmaya değer olduğuna dair tavsiye vermek üzere – sizi bilgilendireceğiz.

Snap CEO’sundan metaverse açıklaması