Amazon bu yıl iki farklı Prime Day etkinliği yapabilir

Amazon Prime abonelerine ücretsiz cep telefonu hizmeti sunacak

Amazon, Prime Day indirim günlerini bu yıl iki kez yapmayı planlıyor. İlki 12-13 Temmuz’da gerçekleşecek etkinlik yılın son haftalarında tekrarlanabilir.

Her yıl yaz aylarında Amazon Prime Day adını verdiği indirim günleri düzenleyen Amazon, geçtiğimiz günlerde bu yılın Prime Day günlerini açıkladı. Bu yıl Amazon’daki indirimleri yakalamak isteyen kullanıcıların 12-13 Temmuz tarihlerinde platformu ziyaret etmesi gerekeceği açıklandı. 20 ülkede 48 saat sürecek olan bu etkinliğin, çok sayıda ürünü indirimli fiyattan almak isteyen kullanıcıların bu yılki tek fırsatı olacağı düşünülüyordu. Ancak gelen son haberlere bakılırsa Prime Day indirimlerinden faydalanmak isteyenlerin bu yıl ikinci bir şansı daha olacak.

amazon prime day

CNBC tarafından paylaşılan bilgilere göre Amazon, bu yıl iki farklı Prime Day etkinliği düzenlemeyi planlıyor. İlki daha önce açıklandığı gibi 12-13 Temmuz’da gerçekleşecek. İkinci Prime Day etkinliğinin ise yılın son aylarında düzenlenmesi planlanıyor. 2015 yılından beri düzenlenen Prime Day etkinlikleri hem Prime üyelerini daha fazla alışveriş yapmaya ittiği hem de yeni Prime üyeleri kazandırdığı için şirket için oldukça verimli geçiyor. Bu yüzden şirketin bu etkinlikten daha fazla düzenlemek istemesi hiç de şaşırtıcı değil. Ancak eğer bu haber doğru çıkarsa, şirket ilk kez bir yılda iki kez Prime Day etkinliği düzenlemiş olacak.

Black Friday gibi benzer indirim günlerinde olduğu gibi Amazon Prime Day’de de indirime giren çoğu ürün, yıl içinde başka dönemlerde de aynı fiyata bulunabilecek ürünler oluyor. Ancak arada bazı ürünlere gerçekten kayda indirimler uygulanıyor ki bu da Prime Day’i bu ürünlerden birini almak isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsata dönüştürüyor.

Apple VR gözlüğü, en iyi MacBook’tan bile güçlü olabilir