Amazon Akıllı Telefon Hakkında Yeni Gelişmeler

Amazon Akıllı Telefon Hakkında Yeni Gelişmeler

Amazon akıllı telefon hakkında çıkan son haberlerde, telefonun çok yakında tanıtılacağı ve Eylül ayında da satışa sunulacağı belirtiliyor.

Amazon’un akıllı telefon pazarına girmek istediği ve kendi akıllı telefonunu geliştirdiği yönünde söylentiler uzun süredir teknoloji dünyasının gündeminde yer alıyor. Şu ana kadar çıkan tüm bu söylentilere rağmen telefonun henüz ortaya çıkmamış olması telefonun varlığını şüpheli hale getimiş olsa da, Wall Street Journal’ın Amazon akıllı telefon hakkında yayınladığı yeni haber telefon meraklıklarını bir kez daha umutlandırdı.

Amazon_Akıllı_Telefon_DG

Şayet Amazon önümüzdeki aylarda ilk akıllı telefonunu tanıtacak olursa, yıllardır yapım aşamasında olduğu söylenen bu yeni telefon oldukça yenilikçi bir ürün olabilir. Wall Street Journal’ın firmaya yakın isimleri kaynak olarak gösterdiği haberine göre, Amazon’un yeni akıllı telefonunu bu yılın ilk yarısı bitmeden resmi olarak tanıtması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki Kindle veya Amazon akıllı telefon, en geç Haziran ayında görücüye çıkarılmış olacak. Yine Wall Street Journal’ın haberine göre, önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan bu akıllı telefon Eylül ayında da satışa sunulacak.

Amazon akıllı telefon hakkında şu ana kadar pek az detay biliniyor ve telefonun nasıl görüneceği veya ne seviyede donanımsal özellikler barındıracağı henüz bilinmiyor. Telefon hakkında ortaya çıkan son haberlerde telefonda birçok kamera ve sensör bulunacağı iddia ediliyor ama telefon hakkındaki belki de en ilgi çekici iddia, 3D ekrana sahip olacağı yönünde. Piyasada halihazırda 3D ekranlı ürünler mevcut ama bu telefonların aksine Amazon akıllı telefonunun kullanımı için 3D gözlüğe ihtiyaç duyulmayacağı iddia ediliyor.

Giyilebilir Cihazlar Vücut Isısını Kullanabilir