Amazon Akıllı Telefon Tasarımı Ortaya Çıktı

Amazon Telefonun Tasarımı Ortaya Çıktı

Amazon akıllı telefon için meraklı bekleyiş sürerken, internete sızan yeni görüntüler telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Dünyanın en büyük online alışveriş platformlarından olan Amazon‘un kendi akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı, uzun süredir teknoloji dünyasında konuşuluyor. Amazon akıllı telefon henüz resmi olarak duyurulmuş olmasa da, geçtiğimiz aylarda telefona dair ilk detayların ortaya çıkmasıyla beraber telefon varlığı neredeyse kesinleşmişti. Şimdiyse telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görseller internete sızdı.

Amazon Telefon

BGR tarafından internete sızdırılan bu yeni görüntülerde Amazon akıllı telefon doğrudan görülemiyor olsa da, telefonun tasarımı gözler önüne seriliyor. İnternete sızan bu yeni görüntünün, Amazon bünyesindeki grafik tasarımcıları tarafından kullanılan çizim olduğu söyleniyor. Görüntünün gerçekliği tartışma konusu olsa da BGR yaptığı açıklamayla görüntünün gerçekliğinin birçok kaynak tarafından doğrulandığını belirtti. Amazon akıllı telefon bu görselde sıradan bir akıllı telefon gibi görünse de, kullanıcılara sunması beklenen yeni kontrol sistemi ve 3D ekranla birlikte telefon dünyasında önemli bir etki yaratması bekleniyor.

LG G3′ten Yeni Görüntüler Yayınlandı