Amazon Telefondan İlk Görüntüler Yayınlandı

Amazon Telefondan İlk Görüntüler Yayınlandı

Amazon akıllı telefon hakkında yeni detaylar ve yapım aşamasındaki telefondan ilk görüntüler ortaya çıktı.

Amazon akıllı telefon hakkında ilk önemli detaylar geçtiğimiz haftasonu ortaya çıkmış ve Haziran ayında resmi olarak tanıtılması beklenen telefonun, Eylül ayında da piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Şimdi de telefondan ilk görüntüler ortaya çıktı ve böylece telefonun çok yakında tanıtılacağı da kesinlik kazanmış oldu. BGR tarafından yayınlanan bu ilk görüntülerin yanı sıra, telefonun donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı.

Amazon_Akıllı_Telefon_DG

BGR’nin haberine göre yakında tanıtılacak olan Amazon akıllı telefon, firmanın bu içerisinde piyasaya süreceği iki akıllı telefondan ilki olacak ve üst düzey donanımsal özelliklere sahip olacak. Telefonun bu üst düzey donanımsal özellikleri arasında en dikkat çekici olanı ise, telefonda yer verileceği söylenen 6 farklı kamera. Telefonda 13 megapiksellik arka kamera ve görüntülü aramalarda kullanılan ön kameranın yanı sıra 4 farklı kamera daha bulunacak. Kullanıcıların yüzünü ve gözünü takip edecek olan bu 4 kızılötesi kamera, telefonda yer alacak olan 3D dokumatik ekranın gözlüğe ihtiyaç duyulmadan kullanılmasını sağlayacak.

Kameralar ve 3D ekran dışındaki donanımsal özellikler hakkında kesinleşmiş bilgiler henüz mevcut değil. Ancak bu özelliklere dair ortaya çıkan ilk söylentilere göre Amazon akıllı telefonun donanımsal özellikleri arasında dört çekirdekli Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 4.7 inç HD dokumatik ekran yer alıyor ve telefonun Android işletim sistemini kullanması bekleniyor.

Yeni Nokia Telefonları Ortaya Çıktı