Maceradan ve Konfordan Vazgeçemeyenlere : Mercedes GL 350

mercedes gl 350 inceleme

Mercedes-Benz’in G serisiyle başlayan başarılı arazi yolculuğu zaman içerisinde M, GLK ve GL serilerinin de ortaya çıkmasıyla doğadan, maceradan ve konfordan vazgeçemeyen herkesin beklentisini karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten yepyeni ürün gamlarının doğmasını sağladı.

Markanın yedi koltuklu ve en zorlu koşullarda bile üstün sürüş konforunu elden bırakmayan GL serisi artan donanım ve sürüş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Markanın modern tasarım anlayışını başarıyla yansıtan araç heybetli görünümü ve devasa boyutlarıyla ilk bakışta güven duygusu uyandırıyor. Aracın küt burun yapısı ve üzerinde markanın logosunu vurgulayan çift kanatlı krom ızgara, LED
tipi gündüz farlarıyla ve ön tamponun krom korumasıyla birleşerek bu güçlü görünüme katkıda bulunuyor.

2013 mercedes benz gl350 bluetec wallpaper 1

Motor kaputu üzerindeki hatlar, yanda gövdeyi boydan boya geçen hat çizgileriyle birleşerek aracın daha da heybetli durmasını sağlıyor. Tavan rayları ve koyu renkli panoramik cam tavan ile koyu renkli arka camlar sportif bir karakteri vurgularken, arka bölümde de yine krom tampon koruması, krom tampon eşiği ve büyük stop lambaları dinamik görünümü destekliyor.

Toplam uzunluğu 5120 mm, genişliği 1934 mm ve yüksekliği 1850 mm olan aracın 3075 mm’lik dingil mesafesi sayesinde iç mekanda üç sıra koltuğun her biri için cömert bir diz ve baş mesafesi oluşması sağlanıyor.

Önde sunroof olmak üzere her sıra için düşünülen üç parçalı cam tavan, geniş ön, yan ve arka camlarla birleşerek aydınlık ve ferah bir ortam oluşmasını sağlıyor.

Mercedes GL 350’in Türkiye fiyatı ise 470.000 TL.

Sony’den Windows Temelli Akıllı Telefonlar Geliyor