Merakla Beklenen No70: Eye of Basir Ertelendi

no70 resim1

Merakla beklenen yerli korku oyunu No70 ertelendi. Son zamanlarda büyük ilgi çekmeye başlayan yerli yapımlar arasında yer alan oyunun çıkış tarihi kısa süre önce yapılan bir açıklamayla birlikte ertelendi. Tamamen bitmiş olan oyunun ertelenme nedenine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bir süredir geliştirilen ve demolarıyla büyük ilgi çeken No70: Eye of Basir ertelendi. Oldmoustache Gameworks, tarafından geliştirilen oyun, yazarlardan büyük övgü almış ve katıldığı fuarlarda büyük ilgi çekmişti. Son olarak Gaming İstanbul fuarında büyük bir stant kuran ekip, oyunlarını oyunseverlerle buluşturmuştu. Fuarda aynı zamanda oyunun çıkış tarihi de 15 Nisan olarak açıklanmıştı.

Nisan ayına girdiğimiz şu günlerde yapımcı ekipten, oyuncuları üzen bir açıklama geldi. Ekip yaptığı açıklamayla birlikte oyunun optimize etmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Tamamen biten oyunun sadece farklı bilgisayar ve donanımlar için optimizasyon işlemleri devam ediyor. Ekip oyunculara iyi bir deneyim sunmak için oyunun çıkışını 3 Haziran tarihine erteledi. Ekip tarafından yapılan açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

No70: Eye of Basir’in çıkış tarihini 15 Nisan olarak açıklamıştık. Fakat optimizasyon konusunda yaşadığımız bazı sorunlar sebebiyle, çıkış tarihini 3 Haziran 2017 olarak değiştirmek zorunda kaldık. Oyun tamamen bitti ve işin aslı yayınlanmaya uygun durumda. Ama sizlere kötü bir oyun deneyimi yaşatmaktansa, çıkış tarihini ileriye alıp sorunsuz bir şekilde sizlere sunmayı daha uygun bulduk. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgi bizi çok sevindiriyor. Bizim sorumluluğumuz; sizlere iyi bir oyun, güzel bir deneyim yaşatmaktır. Bu sebeple anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz.
3 Haziran’da Steam’deyiz.

Google Wifi internete ara vermenize yardım ediyor