Homefront: The Revolution Bir Kez Daha Ertelendi

Homefront The Revolution Gerilla Savaşına Odaklanacak

Yapım sürecinde karşılaştığı çeşitli sorunlar yüzünden bir türlü tamamlanamayan Homefront: The Revolution’ın çıkış tarihi bir kez daha ertelendi.

Kaos Studios tarafından hazırlanan ve 2011 yılında oyunseverlerle buluşan Homefront beğeniyle karşılanmış ve yakaladığı başarı sayesinde yeni bir FPS serisinin temellerini atmış olsa da, yapım aşamasında yaşanan sorunlar devam oyununun çıkışını engellemeye devam ediyor. Yıllardır yapım aşamasında olan ve birçok kez el değiştiren Homefront: The Revolution’ın çıkış tarihi bir kez daha açıklandı.

Homefront_The_Revolution

Homefront’un yayımcı firması THQ’nun iflasının ardından Homefront: The Revolution‘ın yapım sürecini üstlenen Crytek’in mali sıkıntılarla karşılaşması sonrası bir kez daha el değiştiren ve hakları Deep Silver firması tarafından satın alınan oyunun bu yılın son çeyreğinde oyunseverlerle buluşması bekleniyor olsa da, dün yayınlanan açıklamayla çıkış tarihinin 2016’ya ertelendiği duyuruldu.

Erteleme kararını savunan Deep Silver yöneticisi Klemens Kundratitz, bu ertelemenin oyunun istendiği gibi olması için gerekli olduğunu ve bu ekstra süre sayesinde oyun mekaniklerinin daha iyi işleyeceğini belirtti. Homefront: The Revolution gibi açık dünyada geçen oyunlarda mekanikleri doğru oturtmanın son derece kritik olduğu göz önüne alındığında stüdyonun bu kararı yerinde bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Xiaomi Mi 5’in Çıkışı Yılın Son Çeyreğine Kalabilir