Aliexpress ve GearBest’te Büyük İndirim Geliyor

11.11 Logo EN red background

Dünyanın en büyük alışveriş platformlarından olan Aliexpress ve Gearbest, 11.11 indiimleri için hazırlıklarını yapıyor. İki şirket de internet sitesi üzerinden büyük kampanyalara başlamış durumda. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Her sene Black Friday etkinlikleriyle dünya çapında gerçekleşen büyük indirimlerden önce 11 Kasım tarihinde de önemli indirimler düzenleniyor. Özellikle Çin merkezli internet sitesilerinin düzenledikleri 11.11 indirimleri, Black Friday indirimlerine benzer şekilde büyük fırsatlar sunabiliyor.

Aliexpress ve GearBest Kampanyalara Başladı

Çin merkezli olan ve ülkemizde de oldukça popüler olan siteler, internet sitelerine koydukları oyunlarla birlikte şimdiden kupon vermeye başladı. Hem internet sitesinde hem de mobil uygulamada pek çok farklı oyun ve çek veren platformlar, bu sayede kullanıcıları alışveriş yapmaya teşvik ediyor.

11 Kasım olan indirim günü henüz gelmemiş olmasına rağmen iki internet sitesi de indirimlerine başlamış durumda. %60’a varan indirimlerin olduğu sitelerde, yeni üye olan kullanıcılara 0,10 dolara bile kargo dahil çeşitli ürünler satılmakta. Eski müşterilere ise farklı yollarla indirimler sağlanıyor.

11 Kasım’daki büyük indirimin ardından ise Aralık ayı içerisindeki Black Friday gelmekte. Dünyanın her yerinde çok büyük indirimlerin yaşandığı Kara Cuma’da,  ülkemizde de pek çok farklı marka büyük indirimler yapıyor.

Para harcamanın teşvik yöntemlerinden olan Kara Cuma’nın çıkış noktası ise Kara Perşembe olarak bilinen 1929 ekonomik krizi. Amerika’dan başlayarak tüm dünyanın ekonomisinin çökmesine neden olan kriz sonrasında bu etkinlikler başlatılarak ekonominin canlı tutulması hedeflenmiş.

Vestel Yerli Arabanın Pilini Üretmek için Fabrika Kurdu