Asus ROG Chimera, oyuncular için yeni bir seçenek olabilir

ASUS ROG CHIMERA

Tayvanlı teknoloji devi Asus, oyuncular için güçlü bir kasa yapısına sahip olan bir özel dizüstü bilgisayar satışa sunmaya hazırlanıyor.

Computex 2017 fuarı kapsamında en göze batan oyuncu dizüstü bilgisayarlarından olan Asus ROG Chimera, satışa çıkmaya hazırlanıyor. Nvidia GTX 1080 ekran kartı ile gelen ürün çok farklı bir gövde ile kullanıcıya merhaba diyecek.

Son zamanlarda birçok üretici oyuncu bilgisayarlarına çok daha ince ve modern tasarıma kavuşturmak uğruna yeni arayışlara giriyor. Bu üreticilerden biri olan Asuspiyasaya süreceği yeni bir model ile bu arayışı pek umursamadığını gösteriyor. Asus ROG Chimera adı altında satılacak olan model,  4.8Kg ağırlığı ve kalın yapısıyla farklı bir tasarım stratejisinin örneği olarak göze çarpıyor.

Asus ROG Chimera donanımı ile göz kamaştırıyor

17.3 inçlik Full HD IPS LCD ekran ile kullanıcıyı karşılayan model  144Hz tazeleme hızı ile oldukça akıcı bir deneyim vaat ediyor. G-Sync desteği ise bu duruma en büyük artı olarak gösterilebilir.

İşlemci olarak Intel Core i7-7820HK tercihine giden üretici,  Nvidia GTX 1080 ekran kartı ile oldukça yüksek bir grafik deneyimi sunacak. Bunun yanında ürün toz önleyici yenilikçi soğutma sistemi sayesinde hız aşırtma deneyimini en üst noktaya konumlandırıyor. Ürün ayrıca 64GB’a kadar DDR4 2800MHz RAM, 2.5 inç HDD ve SSD  tercihleri, ESS Sabre 32-bit/384kHz ses yonga çipi, Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C bağlantı girişi, WiFi, Bluetooth 4.2 gibi özellikleri ile göz dolduruyor.

Kesin çıkış tarihi şimdilik belli olmayan bu üst seviye ürün 3000$ üzerinde konumlanan bir fiyatla alıcısına ulaşmayı bekleyecek.

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens 2018’de piyasada olacak