Al Capone’u anlatacak olan Fonzo, kadrosuyla dikkat çekiyor

al capone

Son dönemde geçmiş mafya liderlerinin yaşam hikayesine odaklı filmlerin, oldukça revaçta olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Hatta bazı mafya patronlarını konu edinen filmlerin birden fazla vizyona uyarlandığına da şahitlik ediyoruz. Keza artık bu da yeterli gelmiyor olacak ki bu tarz karakterler uzun soluklu dizilerde de karşımıza çıkıyor. Şüphesiz mafya denilince akla gelen ilk isimlerden birisi de Al Capone olacaktır. Daha önce de çeşitli filmlerde karşımıza çıkan Al Capone, Fonzo isimli yapımla bu kez başrolde olacak.

Fonzo, Al Capone’nun karanlık tarafına odaklanacak

Al Capone şüphesiz suç dünyasının en ünlü isimlerinden biri. Öyle ki 1947’de ölmüş olmasına karşın hikayeleri hala dilden dile anlatılıyor. Bu durum da onu yeni nesillerin bile çok iyi tanımasına zemin hazırlıyor.

Kısa süre önce Tom Hardy’nin başrolünde olduğu bir Al Capone filminin çekileceği zaten açıklanmıştı. Fonzo ismini taşıyacak filmin kadrosu da nihayet netlik kazandı. Tom Hardy’nin Al Capone’u canlandıracağı yapımda Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan, Katherine Narducci ve Jack Lowden gibi isimlerin de yer alacağı belirtildi. Çekimlerine Nisan ayında başlanacak olan film, Al Capone’nun 10 yıllık hapis sürecinden sonra yaşadıklarını anlatıyor.

Hapisten çıktıktan sonra 50’li yaşlarının başlarında olan Al Capone’nun bunalımla geçen yıllarını konu edinecek olan yapım, ünlü mafya babasının hiç bilinmeyen yönlerine ışık tutacak.

Ailecek Şaşkınız 4. haftasında da lider