ABD UFO gözlem birimi kuruyor: Uzaylıları araştıracaklar

ABD UFO gözlem birimi

ABD UFO gözlem birimi kurmaya karar verdi. Bu birimin tanımlanamayan uçan cisimler hakkında rapor vermesi bekleniyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

ABD UFO gözlem birimi her ne kadar henüz yine gündeme gelmiş olsa bile aslında uzun bir süredir tartışılıyor. Özellikle tanımlanamayan cisimlerin tespit edilmesi ABD için son derece önemli. Amerika Birleşik Devletleri ile bağlantılı kaynaklara bakıldığında 144 adet UFO gözlendiği ifade ediliyor. Bunlardan yaklaşık olarak 80 tanesi birden fazla sensör ile izlendi.

Yaşanan olayların en tuhaf taraflarından birisi de genelde UFO denilen cisimlerin ordu eğitim alanları yakınında tespit edilmesi. Görüntüler ve yetkililer tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında ABD Savunma Bakanlığı konu ile ilgili endişeli gibi görünüyor. Hava cisim ve olayları daha yakından incelemek için bir birim kuruldu.

ABD UFO gözlem birimi sürekli takip gerçekleştirecek

Kurulan bu birim aslında daha önceden ABD Deniz Kuvvetleri bünyesinde vardı. Tanımlanamayan hava olayları birimi olarak bilinen bu birim böylece kapatılıyor. Onun yerine yeni bir UFO birimi kuruluyor. ABD bu işi fazlasıyla ciddiye alıyor diyebiliriz. Peki ne oldu da böyle bir karar alındı?

ABD UFO gözlem birimi

Her ne kadar fantastik gibi görünse bile aslında UFO denilen cisimler büyük bir öneme sahip. Birden hareket edip hemen yavaşlayabilen cisimler aynı zamanda normalin dışında uçuşlar yapabiliyor. Tüm bunlara ek olarak bazen rüzgarın tersi istikamette gittikleri bile görülüyor. Kısacası çok güçlü bir teknolojiye sahipler. ABD UFO gözlem birimi işte tam olarak bunu araştıracak.

Yeni uzay şirketi sonunda başarılı oldu: Yeni bir dev doğuyor (Video)

Bazıları UFO olarak bilinen cisimlerin havaya bırakılmış bir kalıntı olduğunu düşünüyor. Ancak uzaylıların olma ihtimali elbette gündemdeki yerini koruyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?