50 Cent, P Diddy ile dalga geçti

50 Cent, P Diddy ile dalga geçti

50 Cent P Diddy ile dalga geçmekten kendini alıkoyamadı. İşte tüm detaylar.

50 Cent, Sean “Diddy” Combs’un New York’ta federal ajanlar tarafından tutuklanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada bir mesaj paylaştı.  P Diddy olarak bilinen Combs, kadınları seks eylemlerine zorlayan on yıllardır süren bir “suç girişimini” yürüttüğü iddiasıyla şantaj, seks ticareti ve fuhuş amacıyla ulaşım suçlamalarını kabul etmedi. Salı sabahı iddianamede federal savcılar, Combs’un kadınları “Cinsel arzularını yerine getirmek için” tehdit ettiğini ve onları “Freak Offs” olarak adlandırdığı kayıtlı cinsel aktiviteye zorlayarak taciz ettiğini iddia etti. FBI tarafından açıklanan ayrıntılar arasında Combs’un Miami ve Los Angeles’taki evlerinde yapılan aramalarda memurların “1000’den fazla şişe bebek yağı ve kayganlaştırıcıya” el koymasıyla sonuçlandığı da yer alıyor.

50 Cent, P Diddy ile dalga geçti

50 Cent, Instagram’da yeni bir gönderide, yakın zamanda Drew Barrymore’un talk show’unda yer aldığı bir fotoğrafa şu mesajı ekledi: “Benim evimde 1000 şişe yağ yok.” Mayıs ayında 50 Cent, Netflix’in yapımcılığını üstlendiği Diddy Do It adlı belgesel dizisi için ihale savaşını kazandığını iddia etmişti.

CCTV görüntülerinin yayınlanmasından saatler sonra paylaşılan bir başka gönderide “In Da Club” şarkısıyla tanınan rapçi Combs’un daha önce yayınladığı ve kendisine yönelik insan ticareti, tecavüz ve cinsel istismar iddialarını reddettiği bir açıklamanın fotoğrafını paylaştı. 50 Cent bunun yanına şunları yazdı: “Yalan makinesi testi tüm bunların bir yalan olduğunu belirledi…”

Diablo 4’ün Oyun İçi Satışları Blizzard’a Milyonlarca Dolar Kazandırdı