Alien Earth’ü İzleyince Kapınızı Kilitleyeceksiniz!

alien earth 1

Alien Earth’ün senaristi Noah Hawley dizinin ve Xenomorph’un korkutucu olduğu konusunda iddialı konuştu.

FX’in yeni projesi Alien Earth uzun zamandır merakla beklenen dizilerden biri. İlk olarak 2020’de duyurulan Alien Earth hakkında şimdiye kadar pek fazla detay bilinmiyordu. Fakat yapım hakkında bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Hatta kısa süre önce dizinin ilk teaser videosu da yayınlandı. Bununla birlikte projenin yaratıcı ismi ve senaristi Noah Hawley geçtiğimiz günlerde düzenlenen Emmy Ödül töreninde Alien Earth hakkında ilginç mi ilginç açıklamalar yaptı.

Noah Hawley açıklamalarında özellikle Xenomorph’un korkutucu olduğunu vurguladı. Hawley, “Dünya’nın vahşi doğasında bir Xenomorph’u kendi gözlerinizle görmekle ilgili bir şeyler var. Aranızda dolaştığını düşünmek gerçekten tüyler ürpertici. Hangi koşullar altında nelerin olacağını söyleyemem. Yine de diziyi izleyip Xenomorph’u gördükten sonra gece kapınızı kilitleyeceksiniz” dedi.

Alien Earth

2025’te Hulu’da yayınlanacak olan Alien Earth’te gizemli bir uzay gemisinin Dünya’ya düşmesi ve askeri bir grubun şimdiye kadar hiç görülmemiş bir düşmanla karşılaşması konusu işleniyor. Fakat senaryonun oldukça dallanıp budaklanacağı ve izleyici ters köşeye yatıracak sürprizler içerdiği söyleniyor. Dizi, Prometheus’un birkaç sene öncesini, 1979 yapımı ilk filmden de 30 yıl öncesini ele alıyor. Dizinin kadrosunda Sydney Chandler, Timothy Olyphant, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav gibi oyuncular var.

Geçtiğimiz ay vizyona giren Alien Romulus filmi gişede 100 milyon dolar barajını aştı. Romulus da ilk Alien filmiyle ikincisi arasında geçiyor.

Yapay Zekayı Eğitmek İçin Bu Yöntemi Kullanıyorlar