26 milyon XRP balinalar tarafından hareket ettirildi: Fiyatlar değişiyor

AVAX ve XRP yükselecek

26 milyon XRP balinalar tarafından başka hesaplara gönderildi. Yapılan bu değişikliğin sebebi henüz bilinmiyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

En büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan XRP, ilginç bir dönemden geçiyor. Bitcoin ile ilgili yaşanan ağır düşüş tüm kripto para birimlerini etkiledi. Özellikle devasa boyutlardaki altcoinler bile düşüş eğilimine girdi. Ethereum her hafta yaklaşık olarak yüzde 10 civarında düşüş yaşadı.

Tüm bunlar zorlu bir sezon yaşatırken balinaların hareketleri işleri daha fazla karıştırıyor. XRP balinaları hızlı hareketlerle hesaplar arası transfer gerçekleştirdi. 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 6 oranında yükseliş yaşandı.

26 milyon XRP balinalar tarafından Binance üzerinden transfer edildi

En büyük Ripple hesaplarından bir tanesi 26 milyon tokeni başka bir cüzdana taşıdı. Böylece 12 Haziran’dan sonra 176 milyon tokenin başka bir dijital cüzdana gönderilmesinden sonra yaşanan en büyük transfer oldu.

26 milyon XRP balinalar

Özellikle bugünlerde XRP ile ilgili çok fazla transfer haberi geliyor. Bu tür gelişmelerin olumlu olduğu düşünülüyor. Eğer kullanıcılar borsa içerisinde bu kripto paraları satışa sunarsa işler o zaman değişir. Bitcoin negatif yönlü fiyat değişimi diğer kripto paralara çok daha ağır yansır.

Ripple – XRP uzun süre sonra 1 doların üzerine çıktı!

2021 yılının başlarında XRP yaklaşık olarak 1,90 dolar düzeyini geçti. Tam olarak 2 dolar yolculuğuna başladıktan kısa bir süre sonra işin rengi değişti. Sert düşüş yaşayan bu kripto para birimi bir daha kendisini toparlayamadı. Peki siz XRP hakkında ne düşünüyorsunuz?