Oppo A74 Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

1624527255 A74 8 scaled

Oppo Türkiye’deki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak Oppo A74 de Türkiye’de satışa çıktı. İşte telefonun özellikleri ve fiyatı.

Huawei’nin mobil pazarda kendi kabuğuna çekilmesi diğer üreticilerin daha aktif bir grafik çizmelerini sağlıyor. Özellikle de Oppo’nun bu alanda önemli bir rol üstlendiğini söyleyebiliriz. Son 1 yıl içerisinde Türkiye’deki model sayısını hızlı bir şekilde arttıran Oppo, son olarak A74’ü de satışa sundu.

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, teknolojiyi daha eğlenceli hale getirmek için tasarlanan A Serisi’nin yeni modeli A74’ü Türkiye’de üreterek tüketicilerle buluşturdu. Rahat bir tutuş sağlamak için 3D eğimli arka kapağa sahip şık tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan A74, sahip olduğu 33W hızlı şarj özelliğiyle sizi gün boyunca yarı yolda bırakmazken gözleri koruyan AMOLED ekranı, 128GB ultra geniş bellek kapasitesi ve 6.43 inç genişliğindeki ekranıyla daima güvenilir, daima rahat bir kullanım vaat ediyor.

Oppo A74 Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Günümüzün hızlı yaşam temposunda OPPO A74, siz yavaşlamayın diye bütün gün yetecek bir enerjiyle birlikte geliyor. Akıllı telefonun 5000mAh pili ve 33W hızlı şarjı zamanınızdan keyif almanıza olarak sağlıyor. OPPO A74’ün pili yalnızca 30 dakikalık bir süre içerisinde yüzde 54 oranında şarj oluyor. 72 dakikada ise telefonun tamamını şarj edebiliyorsunuz. OPPO laboratuvarlarında yapılan testlere göre, yalnızca 5 dakikalık şarj ile 5,73 saat telefon görüşmesi yapabilir, Instagram’da 1,37 saat zaman geçirebilir ya da YouTube’da 1,81 saat video izleyebilirsiniz.

Piliniz bitmek üzereyken devreye giren Süper Güç Tasarruf Modu, pil ömrünün yalnızca %5’inde bile 2,7 saat telefon görüşmesi ve 1,3 saat WhatsApp’ta yazışma imkanı tanıyor. Süper Güç Tasarruf Modu da geceleri sizin uyku alışkanlıklarınızı öğrenerek, akıllı telefonunuzu şarja takmasanız bile pilinizin sadece yüzde 2’sini harcıyor. Yapay Zeka Gece Şarjı ise OPPO A74’ün önce yüzde 80’ini, uyanmanıza 1 saat kala ise kalanını şarj ederek akıllı telefonunuzu fazla ısınmaktan koruyor.

Oppo A74 Türkiye fiyatı 3499 TL olarak belirlenmiş durumda. Elbette bu fiyat telefonun satıldığı yerlere göre de değişiklik gösterebilir.

Asus ZenBook Pro Duo 15 OLED: Geleceği Günümüze Getiren PC