TCL MWC için büyük bir sürprize hazırlanıyor

tcl 2

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan TCL MWC için büyük bir sürprize hazırlanıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Mobil pazardaki önemli isimlerin boy gösterdikleri organizasyonlara hasret kaldık. Normalde yıl içerisinde dünyanın farklı bölgelerinde yeni nesil teknolojilerin, telefonların, yongaların sergilendiği pek çok etkinlik gerçekleşirdi. Fakat pandemi süreci bizleri bu etkinliklerden de mahrum bıraktı.

Şüphesiz bu etkinlikler içerisinde en önemlilerinden birisi de Mobil Dünya Kongresi yani MWC’ydi. Önümüzdeki MWC etkinliğine de artık kısa bir süre kaldı. Peki yeni MWC etkinliğinde bizleri ne gibi teknolojiler bekliyor?

Şimdilik MWC kapsamında tanıtılacak olan tüm telefonlar ya da yeni teknolojiler ortaya çıkmış değil. Fakat önümüzdeki süreçte bu cihazlar yavaş yavaş netlik kazanacaktır.

TCL MWC için büyük bir sürprize hazırlanıyor

MWC’de boy gösterecek olan firmalardan birisi de TCL olacak. Bir süredir ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren TCL yeni modelleriyle MWC’de karşımıza çıkacak.

Sızdırılan bilgilere göre MWC ilk katlanabilir ekranlı modelini de MWC kapsamında tanıtabilir. Elbette bu şimdilik bir iddiadan ibaret. Fakat son dönemde katlanabilir ekranlı modellerin sayısının arttığı da bir gerçek. Dolayısıyla TCL’in bu kapsamda yeni bir cihaz tanıtması bizleri çok da şaşırtmayacaktır.

Katlanabilir ekranlı cihaz sayısının artması fiyatların düşmesinde de önemli rol oynayacaktır. Dolayısıyla model sayısı ne kadar artarsa, katlanabilir ekranlı telefonların fiyatı da o kadar düşecektir.

Instagram, masaüstü uygulamasından gönderi paylaşma özelliği gelebilir