2020’de Google’da en çok aratılan filmler!

black panther yıldızı

Google 2020 yılında en çok aranan filmleri açıkladı. İşte 2020’de Google’da en çok aratılan filmler!

2020 sinema sektörü açısından hayli sönük bir yıl oldu. Hatta belki de son 50 – 60 yılın en sönük dönemlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Zaten yılın büyük bir çoğunluğunda sinema salonları kapalıydı. Açık olduğu dönemde de insanlar koronavirüs salgınından ötürü sinema salonlarına gitmediler.

Hal böyle olunca pek çok yapımcı da 2020 yılında vizyona sokmayı planladığı filmleri erteledi. Genele baktığımızda 2020’nin sinema açısından bomboş geçen bir yıl olduğunu söyleyebiliriz.

Koskoca 1 senede elle tutulur derecede güzel olan sadece Tenet vardı. O da zaten maliyetini bile çıkaramadı. Tenet gibi hit bir filmin bile maliyetini çıkaracak hasılata ulaşamaması diğer yapımcıların da gözünü korkuttu.

Peki 2020’de Google üzerinde en çok hangi filmler arandı?

İşte 2020’de Google’da en çok aratılan filmler!

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2020 yılında en çok aratılan filmler listemizle başbaşa bırakalım.

Parasite
1917
Black Panther
365 Dni
Contagion
Tenet
Enola Holmes
Harley Quinn: Birds of Prey
Mulan
Jojo Rabbit

Burada Black Panther isimli film dikkatinizi çekmiş olabilir. Sonuçta kaç yıl önce çıkmış film. Neden 2020’de trend oldu diye düşünebilirsiniz. Filmin başrol oyuncusu Chadwick Boseman’ın ani vefatı tüm sinema dünyasında çok ses getirmişti. Muhtemelen Boseman’ın ölümü üzerine Black Panther filminin aramaları da artmış olabilir.

2020’nin en kötü oyunları belli oldu!