Çentikli tasarıma sahip en ucuz 5 akıllı telefon

çentikli akıllı telefon

#İŞBİRLİĞİ

Günümüz üst segment modellerinde görmeye alıştığımız çentikli tasarıma sahip akıllı telefonları masaya yatırıyoruz. İşte çentikli tasarıma sahip en ucuz 5 akıllı telefon.

Apple geçtiğimiz sene satışa sunduğu iPhone X ile birlikte pek çok tabuyu yıktı. Yeni nesil iPhone modelinde uçtan uca ekran tasarımına geçen Cupertino merkezli şirket, telefonun ön yüzünde yer alan kamera ve sensörleri ise üst kısımda ufak bir çentik içerisine toplamıştı. Nitekim bu çentik, 2018’de hit olan tasarım çizgisine de ismini verdi. Peki piyasadaki en ucuz çentikli tasarıma sahip akıllı telefon modelleri hangileri? İşte yanıtı.

Çentikli tasarıma sahip en ucuz akıllı telefon modelleri

Apple’ın iPhone X’te tercihlediği çentikli tasarım çizgisi, ilk başlarda kullanıcılar ve diğer üreticiler tarafından eleştirilse de çok geçmeden pek çok firma aynı tasarımın şemsiyesi altında buluştu.

Özellikle üst segment modellerde çentikli telefonların sayısı hızla artmaya başladı. Son dönemde satışa sunulan pek çok amiral gemisi modelde, hep benzer çentikli tasarımlar tercih edildi. Peki hem ucuz, hem de çentikli tasarıma sahip bir akıllı telefon almak mümkün mü? Elbette mümkün.

İşte bu yazımızda çentikli tasarım çizgisiyle dikkat çeken en ucuz 5 akıllı telefon modelini sizler için bir araya getiriyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz çentikli modellerle başbaşa bırakalım.