iPhone 11 kutu içeriği ile hayal kırıklığı yaşatacak!

iPhone 11

Apple’ın yıl sonunda tanıtacağı iPhone 11 modeli hakkında bilgiler gelmeye başladı. Apple, yine kutu içeriğinde cimri davranacak ve hızlı şarj adaptörüne yer vermeyecek gibi görünüyor.

Apple, Eylül ayında karşımıza yeni iPhone modelleri ile çıkacak. 999 dolar ve üzerinde sattığı iPhone’ların kutu içeriğine 2018’de de hızlı şarj adaptörü eklemeyen Apple, bir de 3.5mm to Lightning adaptörünü kutu içeriğinden kaldırmıştı. Aksesuar konusunda oldukça cimri davranan Apple’ın, 2019’da bu huyundan vazgeçeceği söyleniyordu.

iPhone 11 kutu içeriği ile üzecek!

Ancak bugün Mac Otakara sitesinden gelen haberler, bu beklentilerin suya düşeceğini gösteriyor. Mac Otakara, Apple’ın 2019 yılında tanıtacağı iPhone 11 modelinde de USB-C yerine Lightning giriş kullanacağını ve kutu içeriğinde yine hızlı şarj adaptörünün olmayacağını belirtti.

Nokia 9 PureView’in özellikleri kesinleşti!

Mac Otakara, bunun nedeni olarak ise; Lightning girişe sahip aksesuar sayısının fazla olması ve Apple’ın bunları satma veya tüketme isteği ile yanıp tutuşuyor olması gösteriliyor. Peki, Apple’ın rakiplerinde durum ne?

iPhone 11

Apple’ın neredeyse tüm rakipleri, 3-4 yıldır hızlı şarj adaptörü için kullanıcıdan ekstra para istemek yerine kutu içeriğine dahil ediyor. Ayrıca bazı firmalar ise EarPods’tan kat kat daha kaliteli olan kulaklıkları telefonun kutu içeriğine dahil ediyor.


Yorumlar kapatıldı.