2018 iPhone modelleri, 350 milyondan fazla satacak

2018 iphone modelleri

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modellerinin 1 yıl içerisinde 350 milyondan fazla satması bekleniyor. İşte 2018 iPhone modelleri hakkındaki son detaylar.

Apple’ın 2018 iPhone modelleri etkinliğine artık sayılı günler kaldı. Henüz Cupertino merkezli şirketten net bir açıklama gelmemiş olsa da muhtemelen yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı etkinlik, Eylül ayının ortalarına doğru gerçekleşecektir.

2018 iPhone modelleri satış rekoru kıracak

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda konuşacak olursak, Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında 3 farklı iPhone modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacağını söyleyebiliriz. Henüz bu modellerin isimleri netlik kazanmamış olsa da LCD ekranlı ucuz fiyatlı bir modelin geleceğini biliyoruz. Diğer iki model ise iPhone X’in devamı niteliğinde olacak.

Analistlerin genel beklentisi, özellikle LCD ekranlı ucuz iPhone modelinin büyük ilgi göreceği yönünde. Zira bu ilgi doğrultusunda, Apple’ın önümüzdeki 1 yıl içerisinde 350 milyondan fazla yeni iPhone satacağı öngörülüyor. Üstelik bu satış miktarının tamamı 2018 iPhone modelleri ile sınırlı.

Analistler, geçtiğimiz sene tanıtılan iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X’in kullanıcıların telefonlarını yenilemek için cazip bir zemin hazırlamadığı konusunda hemfikirler. iPhone 8 ve 8 Plus klasik tasarımından ötürü talep görmezken, iPhone X ise yüksek fiyat etiketinden ötürü yüksek satış rakamlarına ulaşadı.

Fakat bu sene tanıtılacak ucuz fiyatlı iPhone modeli, hem tasarımı, hem de fiyatı ile kullanıcıları model yükseltme beklentisine sokabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

TSMC, Apple ile el sıkıştı