2018 iPhone modelleri yanyana görüntülendi!

iphone 2018

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı 3 yeni iPhone modeli yan yana görüntülendi. İşte 2018 iPhone modelleri ve bu modellere dair son detaylar.

Bilindiği üzere Apple uzun  bir süredir yeni iPhone modelleri üzerine çalışıyor. Her ne kadar Cupertino merkezli şirketten 2018 iPhone modelleri hakkındaki net bir açıklama gelmemiş olsa da sızdırılan bilgiler sayesinde Eylül ayında 3 yeni modelin tanıtılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Peki bu modeller yan yana geldiğinde nasıl bir görüntü ortaya çıkacak?

Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Keza geçtiğimiz gün Apple’ın 2018’de çıkaracağı yeni iPhone modellerine dair önemli bilgiler sızdırıldı.

2018 iPhone modelleri yanyana!

Eğer teknoloji gündemini az çok takip ediyorsanız, son günlerde 2018 iPhone modellerine dair söylentilerin arttığını da fark etmişsinizdir. Nitekim yaşanan sızıntılar sayesinde 3 modelin boyutu ve özellikleri artık netleşti diyebiliriz.

CAD şemalarının da sızdırılmasıyla birlikte, Eylül ayında nasıl bir manzara ile karşılaşacağımız, az çok kesinleşmiş oldu. Zira, sızdırılan şemalar sayesinde yeni nesil iPhone modellerinin 3 boyutlu maketi üretildi. Bu maketlerin yanyana nasıl göründüklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

2018 iphone modelleri

Göründüğü üzere en sağda yer alan telefon iPhone X. Zaten bu sene gelecek olan yeni X serisi de iPhone X ile aynı boy ve ebatlarda olacak.

Ortada görünen ise, LCD ekrana sahip olan uygun fiyatlı iPhone modeli. Hatırlanacağı üzere bu modelde tek bir kamera bulunacağı geçtiğimiz günlerde iyiden iyiye netleşmişti.

Son olarak, en solda duran ise iPhone X Plus modeli. Teknik özellikler bakımından X serisinin yeni modeliyle aynı yapıda olan telefon, kullanıcılarına daha büyük bir ekran deneyimi sunacak.

Yeni nesil 2018 iPhone modelleri, önümüzdeki Eylül ayında tanıtılacak.

En hızlı, en güçlü akıllı telefonlar – 2018